M-am întrebat dintotdeauna cum își aleg rapperii numele de scenă. Trăiam cu impresia că e un proces de lungă durată, bine gândit și că are un raționament în spate. I mean, dacă tot plănuiești să îți faci o carieră în showbiz și ai pretenția să devii o celebritate ai face bine să nu dai greș fix cu cel mai important lucru, acela fiind numele de scenă.

Numele de scenă este practic cartea ta de vizită, modul în care oamenii își vor aminti de tine ca artist, performer sau whatever și fie că vrei sau nu este o etichetă pe care o vei avea until the end of time. No pressure though. Odată ce ți-ai ales un nume de scenă you are stuck with that one. There are no backsies. Nu poți să anunți fanii de pe o zi pe alta că te-ai răzgândit și „Hei, mi-am dat seama că numele meu de scenă nu mai e funky, cool și fresh. M-am gândit să îl schimb. O să îmi spuneți Mr. Fluffy Smarty pants de acum încolo”. Va trebui să îți asumi ceea ce ai ales.

Ce se întâmplă totuși dacă ți-ai ales the worst name possible? Încă ai crede că ai putea să te compari sau să ajungi la nivelul unor nume mari precum Eminem, Dr Dree sau Snoop Dog? Ei bine, you can always dream, dar până atunci, haideți să încercăm să ne dăm seama ce a fost în capul acestor rapperi când și-au ales numele de scenă. Here it goes, from bad to worse:

5. Too short

Ok, toată lumea gândește asta în acest moment, așa că I am just gonna say it: That’s what she said. Încerc, chiar încerc să văd echipa de PR, Management și Social Media a acestui rapper când i-au confirmat că numele de scenă este în regulă. Cuvinte precum brain damage sau temporary insanity ar putea să justifice alegerea. Voi ce spuneți?

4. Shooga Bear

Nici voi nu vă puteți imagina un rapper dur, bine lucrat la sală și cool, așa e? Ar fi tare greu să faci asta când numele de scenă e Shooga Bear. Pe mine mă duce cu gândul la o campanie de Social Media prost gândită de o firmă pentru animale de pluș. Am dreptate?

3. Slim Jesus

Departe de mine gândul de a nărui cuiva visul de a se transforma într-o celebritate. După cum ne spune și numele, însă, șansele ca cineva să ajungă un rapper cunoscut cu acest nume de scenă sunt foarte slim. Dar îl lăsăm pe Jesus să decidă asta, right?

2. Lil soda boi

Spuneți-mi Nostradamus, dar nu îl văd pe băiatul ăsta niciunde în domeniul muzicii. Best case scenario, poate un deal cu cei de la Coca-Cola să primească suc gratis pe viață. I mean, trebuie apreciat entuziasmul omului și loialitatea către brand. Who’s with me on this one?

1. Bad bunny

Știu ce o să spuneți. E numele unui personaj din desene animate. I wish this was true. E de fapt un nume al unui rapper care cântă latino music și spre surprinderea mea are o oarecare recunoaștere. Nu am să neg că a avut colaborări de succes și că am ascultat câteva din melodiile lui. Still, nu am cum să îl iau în serios. Cu un așa nume de scenă îmi vine doar să râd șă îmi spun „Care persoană în toate mințile ar alege acest nume de scenă?!”

I had my fun. Acum e rândul vostru. Știți nume de rapperi care sunt un epic fail? Let me know.

Write A Comment

error: Content is protected!