Știi sentimentul ăla că te-ai plictisit de filmele de acțiune în care mereu se întâmplă aceleași lucruri, încât și la cele mai „tari” scene te ia căscatul? Yea, been there too. Sau filmele rom-coms unde știi deja care o să fie finalul și nici de dragul de a fi surprins nu te mai poți preface?

Îmi dau seama că mulți o să spuneți „Bine, bine, știm și noi lucrurile astea. Ce propui atunci?”. Mă bucur că ați întrebat.

Puteți să o numiți plictiseală, timp liber, sau pur și simplu situația actuală care îmi permite să vizionez prea multe filme. Cumva mi s-a îndeplinit dorința de a avea timp să vizionez filme, dar…trebuie să admit că nu asta aveam în minte atunci când mă gândeam „De mult nu am avut timp să mă uit la un film”.

Let’s face it. Dacă analizăm în perspectivă acest an, înafara faptului că urmărim mereu Netflix, HBO GO, Amazon și alte canale cu profil asemănător, nu ne putem lăuda cu foarte multe lucruri. Eu deja pot să îl aud pe Dan Negru cum se pregătește pentru show-ul din seara de Revelion. Șansele ca până la finalul anului să putem reveni la un normal în care toți să ne simțim safe sunt mai slim decât Slim Shady al lui Eminem.

Cu acest lucru în minte, propunerea mea sunt câteva filme cu Super Eroi care au puterea să te scoată din ritm și să îți dea un vibe bun.

Iată care sunt ele:

Captain America: Civil War.

Trebuie să recunosc. Am rămas impresionată din prima clipă datorită numelor grele care își fac apariția în acest film. Din trailer mi-am dat seama că nu mă voi ridica de pe canapea până nu o să îl vizionez pe tot. Așadar, ce am făcut a fost să mă asigur că am popcornul de care am nevoie lângă mine și răcoritoarele adecvate.

În acest film, ne amintim că în orice luptă sau război există și vor exista întotdeauna oameni nevinovați care vor fi răniți sau nu vor supraviețui. Echipa Avengers încearcă să elimine un inamic care voia să pună mâna pe o armă biologică, iar în acest proces un număr de civili au fost răniți. Ei bine, explozia care a dus la o catastrofă uriașă atârnă pe spinarea întregii echipe care a fost sau nu vinovată pentru eveniment. Depinde pe cine întrebați.

Pentru că se cerea un damage control ei trebuie să decidă dacă vor continua să acționeze fără să fie supravegheați de Guvern sau vor accepta un Contract prin care să se limiteze puterea lor în acest aspect.

Este de la sine înțeles că acest lucru duce la discuții cel puțin aprinse între membrii echipei. Cum se va rezolva acest conflict și cum vor continua sa lucreze împreună? Mai bine zis, oare vor continua să lupte împotriva răului și să salveze universul?

Va trebui să vedeți filmul pentru a vă răspunde la întrebare.

Spider-Man Home Coming

Odată cu alegrea noului Spider-Man, Marvel introduce publicului deja fascinat de acest personaj o poveste inedită a unui tânăr dornic să schimbe lumea și plin de entuziasm (ok, în opinia mea uneori prea entuziast, însă asta decideți voi singuri).

Tom Holland, actorul care îl joacă pe Spider-Man surprinde fanii MCU cu o interpretare nu tocmai clasică a Super Eroului asta dacă ne amintim de modul în care Tobey Maguire (primul actor care l-a jucat pe Spider-Man) ne-a obișnuit.

În acest film Peter Parker este un tânăr care învață la liceu, pasionat de știință, adesea timid în viața de zi cu zi care însă, demonstrează un curaj nemaiîntâlnit atunci când se transformă în Spider-Man. Aspiră să devină cel mai tânăr membru al echipei Avengers, iar primul pas este internship-ul pe care îl face în compania lui Toni Stark, a.k.a Iron Man, cu alte cuvinte nimeni altul decât RDJ (Robert Downey Junior).

Entuziasmul despre care vorbeam apare atunci când Peter simte că responsabilitățile pe care deja le are nu mai sunt un challenge pentru el și vrea să fie alături de echipa Avengers într-o nouă misiune. Toni este conștient de vârsta fragedă pe care o are tânărul Peter și vrea ca acesta să continuie să fie un „Spider-Man de cartier” care să se ocupe de lucruri mărunte.

Nu știm dacă Peter caută necazurile sau vice-versa, însă Super Eroul nostru descoperă un grup de traficanți de arme făcute din material extraterestru și decide să le întrerupă afacerile.

Va urma Peter sfaturile lui RDJ ? Ce se va întâmpla dacă nu? Întrebări la care veți afla răspunsul numai dacă vă uitați pe Netflix la acest film.

Avengers: Infinity War

Foarte rar pot să spun că un trailer al unui film îmi dă fiori pe șira spinării. Iar Avengers: Infinity War a reușit încă din primele secunde să facă acest lucru. Motivul e simplu: una dintre cele mai mari bătălii pentru salvarea Universului așa cum îl știm urma să aibă loc.

Întreaga echipă Avengers trebuie să se confrunte cu cea mai mare amenințare a Planetei de până acum. Thanos este pericolul care a „răsărit” din umrba cosmicului și îi obligă pe cei care au misiunea ingrată de a salva Glaxia să se unească și să îl distrugă.

Poate unii dintre voi o să spuneți „Nu sună complicat. Dacă Frodo și Sam au reușit să ajungă în Mordor la muntele „Mount Doom” o să reușească și ei să scape de Thanos”. Desigur, nimeni nu apreciază sarcasmul mai mult decât mine, însă, guys, vorbim despre lucruri „serioase” aici.

Thanos este un personaj care și-a câștigat antipatia pe bună dreptate în rândul fanilor MCU. Scopul lui era să adune toate cele șase pietre ale Infinitului (Infinity Stones) care împreună aveau o putere inimaginabilă și cu ajutorul lor să își impună voința asupra întregului Univers. Destinul, soarta Pământului și a întregii existențe nu au fost niciodată mai nesigure. Va reuși echipa Avengers să pună capăt planului malefic pus la cale de Thanos?

Trebuie să vă uitați la film pentru a afla.

Avengers: Endgame

„Whatever it takes”. Asta ne spune echipa Avengers în trailerul filmului care urma să zguduie și să pună la încercare ritmul cardiac al fanilor. Thanos se dovedește a fi un oponent cu multe resurse și reușește să facă numeroase distrugeri în întreaga Galaxie.

Oricare ar fi prețul, echipa de Super Eroi se va reuni încă o dată pentru a învinge un inamic comun și pentru a restabili ordinea în Univers.

Va fi nevoie de sacrificii și idei care pot părea fără noimă pentru a învinge.

Cum se va descurca echipa? Care sunt șansele ca ei să câștige? Ei bine, vizionați filmul pentru a vedea asta.

Spider-Man Far From Home

Lupta începută în Avengers Infinity War și apoi continuată în Avengers Endgame a dus la multe schimbări și pentru Spider-Man. Acest film este urmarea lor și îl pune pe Super Eroul nostru în postura în care să decidă dacă să continuie să salveze lumea sau să rămână un elev oarecare.

„Aparențele înșeală” este poate expresia care ar caracteriza cel mai bine acest film. Un film în care Spider-Man își dorește doar să rămână un tânăr obișnuit și să se bucure de vacanța în Europa alături de colegi și mai cu seamă alături de MJ.

Se pare că planurile lui Peter sunt date pest cap de către un monstru neobișnuit format din elemente precum apă și foc care face distrugeri în întregul Univers, iar acum planeta noastră este din nou în pericol. Norocul lui Spider-Man este că de data asta îi vine cineva în ajutor. Mysterio pare să știe cum să se descurce cu această nouă provocare, iar asta fără prea mult ajutor din partea lui Spider-Man.

Dacă ne aducem aminte, Mysterio nu a fost niciodată un personaj în care să avem încredere. Chiar și așa, în aceste momente îl ajută pe Spider-Man să distrugă acest monstru pentru ca omenirea să se simtă din nou în siguranță. Cei doi par să se înțeleagă de minune, iar Peter își face timp să se bucure de vacanță.

Oare să fie lucrurile atât de simple pentru Spider-Man?

Aflați urmărind întreg filmul pe Netflix.

Write A Comment

error: Content is protected!