Miercuri, 21 septembrie, cu începere de la ora 18:30, vă invităm la o dublă lansare de carte, organizată de Pagina de Psihologie și susținută de Eon și DelGaz, la Teatrul Elisabeta. Jurnalista Andreea Brașovean, în calitate de moderator, și psihoterapeuții Gáspár György, Raluca Anton și Niculina Gheorghiță, în calitate de vorbitori, ne vor introduce în psihoterapia copilului interior și terapia relațională imago. Timp de o oră și jumătate, vom beneficia atât de informații prețioase despre vindecarea copilului interior și redobândirea stării de bine în cuplu, cât și de o sesiune specială de întrebări și răspunsuri. 

Despre cărți:

Ghidul copilului interior – este un bestseller american, semnat de Cathryn Taylor, și publicat de curând la Editura Pagina de Psihologie. Cartea ne oferă strategii ingenioase pentru a ne conștientiza traumele și a ne încheia socotelile cu trecutul care nu ne dă pace. Scrisă într-un stil ușor de înțeles și extrem de practic, cartea s-a vândut în peste 1000 de exemplare în doar două săptămâni de la publicarea în limba română.

Terapia imago – este cel mai complex volum care s-a scris vreodată despre cum ne putem vindeca în cuplu, despre cum ne putem redobândii starea de bine și intimitatea sigură. Cartea este semnată de către doi dintre cei mai apreciați terapeuți de cuplu din întreaga lume, Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, care au lucrat la scrierea acesteia timp de zece ani. Volumul destinat cu precădere psihoterapeuților, este potrivit și cititorului obișnuit dornic să înțeleagă de ce este atât de complicată o relație de cuplu și cum se poate ajunge la iubirea reală.   

Date organizatorice

Venire participanților se face cu începere de la ora 18:15 minute, la sediul Teatrului Elisabeta din b-dul Regina Elisabeta nr. 45 (lângă parcul Cișmigiu).

Participanții vor fi primiți cu apă și dulciuri, fiind răsfățați cu prezența a trei dintre cei mai cunoscuți terapeuți imago din România. Având posibilitatea de-a cumpăra cărțile lansate (direct de la standul Editurii Pagina de Psihologie), dar și de a face poze cu vorbitorii și cele două machete uriașe ale cărților.

Despre Editura Pagina de Psihologie

Înființată în 2015, este parte din conceptul Pagina de Psihologie care reprezintă cea mai mare platformă de promovare a sănătății relaționale din România, și care împreună cu AMPP (Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie) organizează evenimente atât pentru specialiști, cât și pentru publicul larg.

Editura a publicat până acum o serie de titluri de mare succes: Suflete de sticlă, Mintea, Într-o voce nerostită, Inteligența parentală, Împreună la bine și la greu, toate devenind bestseller atât în online, cât și în marile librării din țară.

Despre vorbitori:

Gáspár György este autor și psihoterapeut imago certificate internațional, fiind, de asemenea, președintele AMPP, al Academiei de Terapie Imago din România și co-fondator Pagina de Psihologie.

Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeut imago certificate internațional, este director executiv al Academiei de Terapie Imago din România și co-fondator PsyLife.

Niculina Gheorghiță este doctor în psihologie, psihoterapeut imago certificate internațional, membru al Academiei de Terapie Imago din România și fondator HolisTerapia.

Partener organizare: Mozaic Media. Intrarea este gratuită, iar evenimentul se va transmite online pe pagina de facebook.

Vă așteptăm cu drag!

Write A Comment

error: Content is protected!