Miercuri, 7 iunie 2023, cu începere de la ora 18:30, vă invităm la o dublă lansare de carte, organizată de Pagina de Psihologie și susținută de Eon și DelGaz, la Teatrul Elisabeta. Jurnalista Andreea Brașovean, psihoterapeuții Gáspár György, Florentina Niculescu și experta în educație Oana Moraru ne vor ajuta să înțelegem durerea psihică și emoțională, dar și mecanismele care ne împiedică să primim iubirea în viața noastră. Timp de o oră și jumătate, vom beneficia atât de informații prețioase despre vindecarea trup-minte și revendicarea iubirii, cât și de o sesiune specială de întrebări și răspunsuri.

Despre cărți:

Eliberați de durere – este un bestseller semnat de doi experți de renume mondial în studiul și tratamentul traumei, dr. Peter Levine și Maggie Phillips, și publicat în această primăvară la Editura Pagina de Psihologie. Volumul este un ghid practic care ne ajută să înțelegem, deopotrivă, mecanismele psihosomatice ale durerii și să identificăm care sunt strategiile cele mai potrivite pentru a ne elibera din capcana suferinței. Lucrarea se adresează atât publicului larg, cât și specialiștilor din domeniul sănătății, celor care caută să descopere strategii pentru redobândirea sănătății și a reîntregirii sufletești.

Acceptă iubirea – este una dintre cele mai populare cărți din seria publicațiilor imago. La nivel internațional, este un volum de referință destinat tuturor celor care au crescut în familii lipsite de siguranță relațională și care nu cunosc gustul iubirii reale. Autorii, Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt, se numără printre cei mai apreciați terapeuți de cuplu de la nivel mondial și prin publicarea acestei cărți au contribuit la transformarea multor suflete rănite. Volumul ne ajută să înțelegem și să conștientizăm care este moștenirea relațională cu care venim de acasă, ne oferă soluții ingenioase pentru vindecare și ne ajută cu exerciții practice menite să ne învețe să acceptăm iubirea.

Date organizatorice:

  • Accesul este gratuit și se face în limita numărului de locuri disponibile, prin completarea formularului de înscriere.
  • Venirea participanților se face cu începere de la ora 18:00, la sediul Teatrului Elisabeta din b-dul Regina Elisabeta nr. 45 (lângă parcul Cișmigiu).
  • Participanții vor fi primiți cu apă și dulciuri și au posibilitatea de a cumpăra cărțile lansate (direct de la standul Editurii Pagina de Psihologie), dar și de a face poze cu vorbitorii și cele două machete uriașe ale cărților.

Despre Editura Pagina de Psihologie:

Înființată în 2015, este parte din conceptul Pagina de Psihologie care reprezintă cea mai mare platformă de promovare a sănătății relaționale din România și care, împreună cu AMPP (Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie), organizează evenimente atât pentru specialiști, cât și pentru publicul larg.

Editura a publicat până acum o serie de titluri de mare succes: Suflete de sticlă, Mintea, Într-o voce nerostită, Inteligența parentală, Terapia imago, toate devenind bestseller atât în online, cât și în marile librării din țară.

Despre invitați:

  • Gáspár György este autor și psihoterapeut imago certificat internațional, fiind, de asemenea, președintele AMPP, al Academiei de Terapie Imago din România și cofondator Pagina de Psihologie.
  • Oana Moraru este autoare, profesoară și fondatoarea școlii Helikon, considerată una dintre cele mai importante voci în spațiul educațional din țara noastră.
  • Florentina Niculescu este psihologă, psihoterapeută specializată în lucrul cu trauma și reprezentantă a Somatic Experiencing în România.

Informații suplimentare pe www.paginadepsihologie.ro, Instagram și Facebook

Bianca Sîrbu – PR Pagina de Psihologie, 0723738831

Vă așteptăm cu drag!

Write A Comment

error: Content is protected!