NOSTALGIA încearcă să fie un festival al vieții care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Toți cei care vin la NOSTALGIA de mai bine de cinci ani s-au putut bucura de un muzeu retro & future în care era și o discotecă a anilor ’90-’00. Pentru NOSTALGIA 2023, pregătim o lume plină de imagini și sunete, trecând prin experiențe senzoriale, decoruri retro & future, mai mult de 7 zone muzicale diferite, mini live acts surprize, momente ce îți vor face pielea de găină, dar și alte lucruri ce vor transforma NOSTALGIA într-o fabrică de amintiri, pentru că, de ce nu, prezentul poate fi o viitoare nostalgie. 

Am reușit să organizăm un transport gratuit spre și dinspre festivalul nostru, cu autobuze ce vor pleca la ~12 minute, indiferent dacă sunt pline sau nu. Traseul este Piața Presei – NOSTALGIA. Pe lângă asta, vom oferi și un discount de 30% la cursele Uber (se poate folosi de 2 ori/cont). 

Ne dorim ca NOSTALGIA să fie despre toată experiența, nu despre un line-up anume. Dar ne mai dorim și să vă surprindem plăcut. Pentru ediția 2023 vom avea 12 mini live acts la scena principală (Pe Maidan), câte 4 pe zi.

Experiența în festival:

o Dacă în 2022 am avut 270 de barmani, anul acesta vom 330 de barmani. Estimăm un timp de așteptare la bar de 4 minute. 

o Pentru că știm cât de importante sunt amintirile tale foto/video, NOSTALGIA este locul ăla unde ți le poți face pe cele mai faine. Decorurile noastre retro, future și instagramabile sunt în cuptor. Abia așteaptă să îți stea la poză.

o Dacă în 2022 am avut o singură zonă de toalete cu 240 de cabine, anul acesta vom avea 2 zone de toalete cu 350 de cabine. 

o Pentru un acces cât mai rapid, îți vei putea lua brățara chiar și cu 5 zile înainte de prima zi de festival.

o Zona de food are de toate, pentru toți. Vor fi și opțiuni vegane, fără lactoză sau fără gluten. Anul acesta vom avea 38 de vendori în 3 zone, față de 24 într-o singură zonă, în 2022.

o Vor exista zone dedicate de fashion, make-up și tatuaje temporare. 

Biletele pot fi cumpărate aici: https://nostalgia.love/bilete/

Write A Comment

error: Content is protected!