Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 și mamă a trei copii, se declară o mamă echilibrată, care este prietena cu cei trei copii, dar le și pune limite ferme.

Invitată în podcastul Urban Flex moderat de Otravă, Alina, de o sinceritate debordantă, își povestește copilăria petrecută la bunici, care au fost o resursă importantă de iubire și înțelepciune  și un adevărat model. Crescută într-o familie cu tangențe militate,  Alina recunoaște că ea împreună cu soțul, sunt genul de familie în care se dă milităria jos din pod atunci când este nevoie  și le pun limite copiilor pentru le crea repere sănătoase și echilibrate. „În momentul în care ești prea prieten cu copilul, ți se v-a urca în cârcă pentru că ei se nasc să fie mici șantajiști, așa că trebuie găsită varianta de mijloc în care să nu fii nici prea prieten, nici prea militar”.

Deși foarte activă pe rețelele de socializare, Alina consideră că mass media și spațiul virtual au demitizat vedetele, iar persoanele publice au ajuns la un „click distanță de orice”, ceea ce a făcut să dispară „vraja” și fanii adevărați. Crescută în Ardeal și obișnuită cu stilul liniștit, Alina deplânge lipsa de empatie și răutățile gratuite din social media dar și din viața de zi cu zi.   

Write A Comment

error: Content is protected!