• Joi, 7 noiembrie 2024, începând cu ora 18:30, vă invităm la un eveniment psihoeducațional, organizat de Pagina de Psihologie & Mozaic Media, cu susținerea ON, DelGaz și Synevo.

Jurnalista Liana Stanciu și psihoterapeutul Gáspár György vă propun o conversație incitantă despre știința relațiilor și tehnica gestionării eficiente a conflictelor, pornind de la cartea Când conflictul are sens și jurnalul În toate există un sens. Ambele apariții editoriale sunt semnate de Gáspár György și sunt publicate de Editura Pagina de Psihologie.

  • Marti, 19 noiembrie, evenimentul se va organiza și la Târgu Mureș, fiind moderat pe Cristina Sissons, coordonatoare a departamentului Responsabilitate Corporatistă și Sustenabilă, din cadrul E.ON România.

Timp de o oră și jumătate, veți afla informații consistente despre matricea minte – corp – relații și veți putea participa la o sesiune specială de întrebări și răspunsuri.

Despre cele două apariții editoriale:

În noul său volum, Când conflictul are sens, Gáspár György vă invită să explorați atlasul conexiunilor interpersonale, arătându-vă că relațiile umane respectă principiul conectării-deconectării  și al reconectării. Pe măsură ce vă introduce în paradigma relațională, autorul deschide noi portaluri spre cunoaștere, încurajându-vă să priviți conflictele și conversațiile dificile dintr-o nouă perspectivă. Nu este o carte oarecare de psihologie, poate că nici nu este atât de mult despre psihologie, pe cât este despre o nouă direcție de cercetare numită relațiologie – știința relațiilor interumane.

În toate există un sens este un ghid practic, creat de psihoterapeutul și autorul Gáspár György, de explorare a propriei realități sociale, de conștientizare a dinamicilor interpersonale și de șlefuire a competențelor relaționale, pentru a vă ajuta să treceți de la conflict la conectare. Am putea spune că stiloul bate sabia, când vine vorba despre starea relațională de bine. Să vezi așternute pe hârtie narațiunile, mecanismele de adaptare și experiențele emoționale cele mai profunde poate face cu adevărat diferența în procesarea dinamicii interpersonale și contabilitatea bugetului corporal de energie. Departe de a fi vorba doar despre cerneală și hârtie, acesta poate fi un instrument excelent pentru dezvoltarea relațională a oricărei persoane.  

Date organizatorice:

  • La București, evenimentul are loc la Sala Luceafărul (fostul Cinema PRO), str. Ion Ghica, nr. 3. Accesul este gratuit și se face în limita numărului de locuri disponibile prin completarea formularului de înscriere.
  • La Târgu Mureș, evenimentul are loc la New Generation Studio, str. Mihai Eminescu nr. 24. Accesul este gratuit și se face în limita numărului de locuri disponibile prin completarea formularului de înscriere.
  • Primirea participanților se face începând cu ora 18:00. Aceștia vor fi întâmpinați cu apă și dulciuri, având posibilitatea de a cumpăra cele două apariții editoriale (direct de la standul Editurii Pagina de Psihologie), dar și de a face poze și de a primi autografe.

Despre autor:

Gáspár György este psiholog și psihoterapeut relațional, președintele Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, și cofondator al Paginii de Psihologie. De asemenea, este membru fondator al Academiei de Terapie Imago din România și formator asociat, precum și supervizor la Institutul Internațional Imago. A publicat mai multe cărți de succes, printre care Copilul invizibil, Revoluția iubirii, #LoveIsFun, Mindfulness urban, Suflete de sticlă și cele două noi titluri, care se vor lansa pe 7 noiembrie și 19 noiembrie. Participă frecvent la conferințe naționale și internaționale și este un invitat constant la emisiuni radio, TV și podcasturi. Activ în online, postează regulat pe rețelele sociale, fiind creatorul mișcării #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia. Pe lângă activitatea sa clinică, susține cursuri de formare atât în România, cât și în Ungaria.

Despre Editura Pagina de Psihologie:

Înființată în 2015, este parte din conceptul Pagina de Psihologie, care reprezintă cea mai mare platformă de promovare a sănătății relaționale din România și care, împreună cu AMPP (Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie), organizează evenimente atât pentru specialiști, cât și pentru publicul larg.

Editura a publicat până acum o serie de titluri de mare succes: Suflete de sticlă, Mintea, Într-o voce nerostită, Inteligența parentală, Terapia imago, toate devenind bestsellere atât în online, cât și în marile librării din țară.

Informații suplimentare pe www.paginadepsihologie.ro, Instagram și Facebook

Bianca Sîrbu – PR Pagina de Psihologie, 0723738831

Vă așteptăm cu drag!

Write A Comment

error: Content is protected!