#BraveTalk Kids este un proiect marca PaginaDePsihologie.ro, în care șase copii curajoși cu șase povesti de viață vorbesc deschis, cu autenticitatea specifică vârstei, despre emoții, Coronavirus, relații și provocări. Ne dorim să arătăm că și cele mai fragede vârste sunt purtătoare de adevărate lecții de viață, dar mai ales de învățăminte.

De multe ori, alegem să ne ascundem trăirile în fața copiilor, apreciind că ei nu își vor da seama prin ce trecem, însă, în realitate, lucrurile stau tocmai invers. În această perioadă tulbure, este extrem de important să realizăm că, dincolo de sănătatea fizică, sănătatea emoțională este la fel de importantă, acestea aflându-se într-o relație de reciprocitate.

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă, pe care părinții încearcă să o presare cu amintiri ce vor rămâne înmagazinate în memoria celor mici, tocmai de aceea este important să ne îndreptăm atenția către ceea ce rămâne în urma conversațiilor, momentelor petrecute împreună, dar și în urma interacțiunii lor cu lumea exterioară.

Așadar, ne face o deosebită plăcere să vi-i aducem în prim plan pe Avi Meilman (Noemi Meilman), Ilinca Ionescu (Ana Maria Ionescu & Tudor Ionescu – Fly Project), Toma Vasilescu (Amalia Năstase & Răzvan Vasilescu), Alma Enache (Amalia Enache), Luiza Chereji (Ioana & Edy Chereji – Untold), Amos Albu- Cremene (Urania Cremene), în fiecare zi de luni și miercuri pe PaginadePsihologie.ro, pentru a le cunoaște povestea, într-un dialog savuros, alături de jurnalista Andreea Brașovean.

Mai jos regăsiți o parte din interviuri:

Avi Meilman:

Ilinca Ionescu :

Sursă foto: arhivă personală.

Write A Comment

error: Content is protected!